Logo Amos
Asbestanalyse en inspectie

Voor een asbestanalyse in Utrecht of omgeving is Amos Milieutechniek te Nieuwegein u graag van dienst. Wij zijn, net als de monsternemers en laboratoria waar wij mee samenwerken, Kwalibo-erkend en geselecteerd door het Ministerie van IenM. Daardoor bent u verzekerd van legitieme resultaten conform de geldende regelgeving.

Wat we doen

Asbestinventarisatie

Asbestonderzoek in grond en gebouwen

Bodemonderzoek

Alle bodemvreemde stoffen in beeld

Milieukundige begeleiding

Van asbest en (water)bodem

Projectmanagement

Uw project milieukundig begeleid

Een asbestanalyse in Utrecht uitgevoerd door onze experts

Als u vermoedt dat er asbest in uw werk- of woonpand aanwezig is, dient u dit te laten onderzoeken door een erkende specialist. Zo voorkomt u namelijk dat betrokkenen, derden en de omgeving worden blootgesteld aan deze stof bij verwering of renovatie- en sloopwerkzaamheden. Ons bedrijf heeft bevoegde werknemers in dienst die een monster nemen voor een analyse. Vervolgens sturen we dit monster naar een Kwalibo-erkend laboratorium in de omgeving van Utrecht dat een asbestanalyse uitvoert. Uit deze resultaten blijkt of er asbest aanwezig is en waar het in zit. Wij kunnen ook een risico-inventarisatie uitvoeren om te bepalen in hoeverre de stof een risico vormt. U schakelt ons zelfs in voor asbestsanering. Zo heeft u voor al deze onderzoeken en werkzaamheden slechts één aanspreekpunt nodig. Wij begeleiden u graag bij het gehele proces van een asbestanalyse in of rondom Utrecht om veiligheid te waarborgen en gezondheidsrisico’s te beperken.

jaar ervaring

Schakel ons in voor een onderzoek

Om uw pand in Utrecht te onderwerpen aan een asbestanalyse, schakelt u ons in. Als specialist in bodemonderzoek begeleiden wij u graag. Kies daarom voor Amos Milieutechniek, ons erkende bedrijf. Om gebruik te maken van onze diensten, stuurt u een e-mail naar info@amos.nl of belt u naar 030 – 2412425. Wij vertellen u graag meer over ons bedrijf.

F.A.Q. | Alles over Amos

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven een onafhankelijk advies, op welke manier de aanwezige asbest het best zou moeten worden gesaneerd. Hierbij kunnen we u helpen bij het zoeken naar erkende saneerders. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Door de specialistische werkwijze van Amos Mileutechniek kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en betrouwbaar deskundig advies. Amos heeft een persoonlijke aanpak, we zijn nauw verbonden en betrokken bij al onze projecten. We zijn zeer flexibel en kunnen u vaak snel van dienst zijn.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, komen onze deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid tot een landelijke dienstverlener met ons kantoor te Nieuwegein. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!