Direct Advies

De snelste weg naar een goed advies is een afspraak met één van onze adviseurs. We zijn eenvoudig bereikbaar via email en uiteraard telefonisch. Langskomen kan ook. We maken graag tijd voor een persoonlijk gesprek om u te adviseren. Met Amos Milieutechniek worden uw plannen werkelijkheid.

Contact Info

Ons Kantoor

1e Regimentsdok 12
3433 KS te Nieuwegein

}

Openingstijden

M-V: 08.00 – 16.00
Zaterdag en Zondag gesloten

Bel Ons: 030 – 24 12 425

Met ons advies worden plannen werkelijkheid

Direct Contact

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven aan op welke manier de aanwezige asbest moet worden gesaneerd door een erkende partij. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Kiezen voor Amos Milieutechniek geeft zekerheid op milieukundig gebied bij elk project op land én op of onder het water. We geven advies en begeleiden het complete project van ontwerp naar realisatie en uitvoering. Overleg met overheden en toezichthouders en toezicht op de uitvoering van saneringswerkzaamheden van asbest en bodem. Kies voor de zekerheid van Amos Milieutechniek.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, zijn komen deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid naar een landelijke dienstverlener. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!