Luchtmeting van een specialist nabij Utrecht

Laat een luchtmeting uitvoeren door een specialist van ons bedrijf te Nieuwegein, dicht bij Utrecht. Zo bent u er zeker van dat uw werkomgeving voldoet aan de huidige wetgeving en dat uw werknemers in een adequate omgeving kunnen werken. We testen op verschillende luchtverontreinigende stoffen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

N

Diverse diensten

N

Complete service

N

Kwalibo-erkend

Laat een luchtmeting uitvoeren door onze specialist uit de provincie Utrecht

Als uw bedrijf met gevaarlijke stoffen werkt, is het belangrijk dat die stoffen de lucht in uw werkomgeving niet verontreinigen. Om te testen of dit het geval is, laat u een luchtmeting uitvoeren door een erkende specialist, zoals Amos Milieutechniek te Nieuwegein, nabij Utrecht. U rekent bij ons op werkzaamheden conform de geldende wetgevingen, waardoor u gegarandeerd betrouwbare informatie ontvangt. Luchtmetingen zijn echter niet het enige waar u ons voor inschakelt. Wij verrichten namelijk ook:

Bij al deze werkzaamheden rekent u uiteraard op topkwaliteit. Wij werken immers enkel met erkende partners.

Informeer naar onze diensten

Amos Milieutechniek helpt u graag om gezondheidsrisico’s voor uw werknemers te voorkomen. Laat een luchtmeting uitvoeren bij uw bedrijf in Utrecht door ons als specialist. Als u een inspectie wilt aanvragen, neemt u gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@amos.nl of bel naar 030 – 2412425. Wij kunnen u uitstekend milieukundig begeleiden.

Wat doen we nog meer?

Amos Milieutechniek - Bodemonderzoek en metingen

Bodemonderzoek

Amos is gespecialiseerd in het verrichten van alle typen bodemonderzoek. Daarnaast doen we onderzoek van de waterbodem en bagger, archeologisch- en akoestisch onderzoek.

Amos Milieutechniek - Miliekundige begeleiding met wet- en regelgeving

Milieukundige begeleiding

Wij verzorgen uw milieukundige begeleiding bij een bodemsanering. Amos is een erkend bodemintermediair met Kwalibo-erkende monsternemers en milieukundige begeleiders.

Project management

Onze afdeling Bodem en Inventarisatie werken regelmatig samen aan projecten. We kunnen hierdoor een belangrijke rol spelen en het verschil maken voor een opdrachtgever.

F.A.Q. | Alles over Amos

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven een onafhankelijk advies, op welke manier de aanwezige asbest het best zou moeten worden gesaneerd. Hierbij kunnen we u helpen bij het zoeken naar erkende saneerders. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Door de specialistische werkwijze van Amos Mileutechniek kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en betrouwbaar deskundig advies. Amos heeft een persoonlijke aanpak, we zijn nauw verbonden en betrokken bij al onze projecten. We zijn zeer flexibel en kunnen u vaak snel van dienst zijn.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, komen onze deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid tot een landelijke dienstverlener met ons kantoor te Nieuwegein. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!