Betrouwbaar AP04-onderzoek

Een AP04-onderzoek wordt uitgevoerd als er ergens grond vrijkomt die mogelijk hergebruikt kan worden. Dit onderzoek resulteert in een kwaliteitsverklaring waarmee de volgende toepassing wordt bepaald. Amos Milieutechniek te Nieuwegein, nabij Utrecht, is gespecialiseerd in AP04-onderzoek. U profiteert dus gegarandeerd van betrouwbare resultaten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

N

Diverse diensten

N

Complete service

N

Kwalibo-erkend

Voor een AP04-onderzoek raadpleegt u ons bedrijf nabij Utrecht

Ons bedrijf vlak bij Utrecht is bevoegd om een AP04-onderzoek uit te voeren, omdat wij Kwalibo-erkend zijn. Daarnaast werken wij als specialist in bodemonderzoek met monsternemers en laboratoria die geselecteerd zijn door het Ministerie van IenM. Tijdens een partijkeuring conform het Besluit bodemkwaliteit, of een AP04-keuring, nemen we diverse monsters van de grond. Die worden vervolgens gekeurd door een laboratorium. Uit deze resultaten blijkt in welke mate de grond verontreinigd is en voor welke toepassingen het geschikt is. Schone grond mag overal toegepast worden. Licht verontreinigde grond wordt vaak gebruikt als woongrond of industriegrond. Of u nu een grote of kleine partij grond aan een AP04-onderzoek wilt onderwerpen; ons bedrijf nabij Utrecht is u graag van dienst. U schakelt ons ook in voor andere projecten. Zo bieden we bijvoorbeeld projectbegeleiding in de bouw aan. Ook hier komt ons uitstekende begrip van de geldende wetgevingen van pas.

Vraag ons gerust om advies

Wilt u een inspectie aanvragen of zoekt u meer informatie over uw specifieke situatie? Bij Amos Milieutechniek ontvangt u altijd milieukundige begeleiding op maat. Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen over een AP04-onderzoek aan onze experts nabij Utrecht. Stuur hiervoor een e-mail naar info@amos.nl of bel naar 030 – 2412425.

Wat doen we nog meer?

Amos Milieutechniek - Bodemonderzoek en metingen

Bodemonderzoek

Amos is gespecialiseerd in het verrichten van alle typen bodemonderzoek. Daarnaast doen we onderzoek van de waterbodem en bagger, archeologisch- en akoestisch onderzoek.

Amos Milieutechniek - Miliekundige begeleiding met wet- en regelgeving

Milieukundige begeleiding

Wij verzorgen uw milieukundige begeleiding bij een bodemsanering. Amos is een erkend bodemintermediair met Kwalibo-erkende monsternemers en milieukundige begeleiders.

Project management

Onze afdeling Bodem en Inventarisatie werken regelmatig samen aan projecten. We kunnen hierdoor een belangrijke rol spelen en het verschil maken voor een opdrachtgever.

F.A.Q. | Alles over Amos

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven een onafhankelijk advies, op welke manier de aanwezige asbest het best zou moeten worden gesaneerd. Hierbij kunnen we u helpen bij het zoeken naar erkende saneerders. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Door de specialistische werkwijze van Amos Mileutechniek kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en betrouwbaar deskundig advies. Amos heeft een persoonlijke aanpak, we zijn nauw verbonden en betrokken bij al onze projecten. We zijn zeer flexibel en kunnen u vaak snel van dienst zijn.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, komen onze deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid tot een landelijke dienstverlener met ons kantoor te Nieuwegein. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!