Eisen voor afvalwaterlozing

in Utrecht

Als uw bedrijf te maken heeft met afvalwaterlozing in de omgeving van Utrecht, dient u zich aan de regelgeving van die gemeente te houden. Op deze manier voorkomen we namelijk milieuvervuiling en bodemverontreiniging. Indien u twijfelt welke regelgevingen op u van toepassing zijn, helpen wij u graag.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

N

Diverse diensten

N

Complete service

N

Kwalibo-erkend

Regelgeving over afvalwaterlozing in de provincie Utrecht

Bij sommige bedrijfsactiviteiten ontstaat afvalwater. Dit verontreinigde water mag u niet zomaar lozen. Op afvalwaterlozing in Utrecht zijn namelijk verschillende besluiten en wetten van toepassing om de volksgezondheid te beschermen. Als specialist in bodemonderzoek is Amos Milieutechniek uiteraard op de hoogte van deze normen. Wij helpen u graag te bepalen welke wetten en besluiten van toepassing zijn op uw bedrijfswerkzaamheden. Zo kunnen we, indien nodig, bijvoorbeeld een vergunning aanvragen voor het lozen van afvalwater. U profiteert bij ons bedrijf te Nieuwegein echter ook van andere diensten omtrent bodemvraagstukken, zoals:

Vraag ons om advies over bodemwetgeving

Voor milieukundige begeleiding bij of inspecties van zaken als afvalwaterlozing, kunt u bij ons bedrijf nabij Utrecht terecht. Dankzij onze diepgaande kennis over de geldende regelgevingen ontvangt u gegarandeerd betrouwbare informatie over bodemonderzoek en dergelijke. Neem dus gerust contact met ons op door te bellen naar 030 – 2412425 of door een e-mail te sturen naar info@amos.nl.

Wat doen we nog meer?

Amos Milieutechniek - Bodemonderzoek en metingen

Bodemonderzoek

Amos is gespecialiseerd in het verrichten van alle typen bodemonderzoek. Daarnaast doen we onderzoek van de waterbodem en bagger, archeologisch- en akoestisch onderzoek.

Amos Milieutechniek - Miliekundige begeleiding met wet- en regelgeving

Milieukundige begeleiding

Wij verzorgen uw milieukundige begeleiding bij een bodemsanering. Amos is een erkend bodemintermediair met Kwalibo-erkende monsternemers en milieukundige begeleiders.

Project management

Onze afdeling Bodem en Inventarisatie werken regelmatig samen aan projecten. We kunnen hierdoor een belangrijke rol spelen en het verschil maken voor een opdrachtgever.

F.A.Q. | Alles over Amos

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven een onafhankelijk advies, op welke manier de aanwezige asbest het best zou moeten worden gesaneerd. Hierbij kunnen we u helpen bij het zoeken naar erkende saneerders. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Door de specialistische werkwijze van Amos Mileutechniek kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en betrouwbaar deskundig advies. Amos heeft een persoonlijke aanpak, we zijn nauw verbonden en betrokken bij al onze projecten. We zijn zeer flexibel en kunnen u vaak snel van dienst zijn.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, komen onze deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid tot een landelijke dienstverlener met ons kantoor te Nieuwegein. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!