De ISO/IEC 17020 norm in Utrecht

De ISO/IEC 17020 norm is opgesteld voor inspectie-instellingen, zoals ons bedrijf te, nabij Utrecht. Op die manier kiest u een specialist die betrouwbare informatie verschaft op basis van geldende normen en specificaties. Amos Milieutechniek is altijd op de hoogte van de huidige regelgevingen omtrent bodemvraagstukken en wij bieden diverse diensten aan op dit gebied.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

N

Diverse diensten

N

Complete service

N

Kwalibo-erkend

Wij werken conform de ISO/IEC 17020 norm binnen ons bedrijf nabij Utrecht

Als u een bedrijf zoekt in de buurt van Utrecht dat volgens de ISO/IEC 17020 norm werkt, komt u naar Amos Milieutechniek te Nieuwegein. Als specialist in bodemonderzoek ondersteunen wij u graag bij verschillende soorten bodemonderzoek en andere zaken. Onze experts zijn aangewezen door het Ministerie van IenM en onze milieukundig begeleiders zijn Kwalibo-erkend. U bent dus verzekerd van accurate informatie over:

Dankzij onze vele specialismen kunnen we u dus bij vele bodemvraagstukken helpen. Van onderzoek tot sanering; onze experts zijn u graag van dienst.

Kies voor ons betrouwbare bedrijf

Om er zeker van te zijn dat u betrouwbare informatie over inspecties ontvangt, kiest u ons bedrijf nabij Utrecht dat conform de ISO/IEC 17020 norm werkt. Dankzij onze vele specialismes kunt u voor allerlei werkzaamheden bij ons terecht. Neem contact met ons op via info@amos.nl of 030 – 2412425 om gebruik te maken van onze dienstverlening.

Wat doen we nog meer?

Amos Milieutechniek - Bodemonderzoek en metingen

Bodemonderzoek

Amos is gespecialiseerd in het verrichten van alle typen bodemonderzoek. Daarnaast doen we onderzoek van de waterbodem en bagger, archeologisch- en akoestisch onderzoek.

Amos Milieutechniek - Miliekundige begeleiding met wet- en regelgeving

Milieukundige begeleiding

Wij verzorgen uw milieukundige begeleiding bij een bodemsanering. Amos is een erkend bodemintermediair met Kwalibo-erkende monsternemers en milieukundige begeleiders.

Project management

Onze afdeling Bodem en Inventarisatie werken regelmatig samen aan projecten. We kunnen hierdoor een belangrijke rol spelen en het verschil maken voor een opdrachtgever.

F.A.Q. | Alles over Amos

Wat kan Amos Milieutechniek voor ons doen?

Bij Amos Milieutechniek zijn we gespecialiseerd in het oplossen van milieukundige vraagstukken. Vaak beginnen ontwikkelingen van vastgoed en ruimtelijke indeling met een goed overzicht van de aanwezige stoffen. Denk hierbij aan asbest in de grond of het gebouw, maar ook aan (water)bodemkundige samenstellingen. Wanneer plannen tot werkelijkheid gaan komen is Amos Milieutechniek de partner voor het complete traject. Van plannen tot realisatie. Amos neemt uw milieukundige zorgen uit handen.

Kunnen jullie asbest saneren?

Eén van de specialisaties van Amos Milieutechniek is asbestinventarisatie. In die rol brengen we aan het begin van het traject alle aanwezige asbest in de grond of het gebouw in kaart. We zijn een SCA gecertificeerd asbestinventarisatie bureau. Dat betekent dat we geen asbest mogen saneren. We geven een onafhankelijk advies, op welke manier de aanwezige asbest het best zou moeten worden gesaneerd. Hierbij kunnen we u helpen bij het zoeken naar erkende saneerders. Verder kunnen we toezicht houden op de uitvoering en het projectmanagement voor onze rekening nemen.

Waarom kiezen voor Amos Milieutechniek?

Door de specialistische werkwijze van Amos Mileutechniek kunt u vertrouwen op een onafhankelijk en betrouwbaar deskundig advies. Amos heeft een persoonlijke aanpak, we zijn nauw verbonden en betrokken bij al onze projecten. We zijn zeer flexibel en kunnen u vaak snel van dienst zijn.

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Uiteraard zijn we bereikbaar tijdens onze kantoortijden op werkdagen. Maar Amos Milieutechniek is 24/7 bereikbaar wanneer het gaat om calamiteiten. Wanneer er bijvoorbeeld een besmetting van asbest is door een brand, komen onze deskundigen onmiddellijk in actie om erger te voorkomen en de sanering te begeleiden.

Wat is jullie werkgebied?

Van oudsher is Amos Milieutechniek sterk in de provincie Utrecht. Onze oorsprong ligt in de stad Utrecht, maar in de loop van de tijd zijn we gegroeid tot een landelijke dienstverlener met ons kantoor te Nieuwegein. We groeien mee met onze relaties en die zijn actief op alle gebieden en in alle provincies. Daarom is Amos Milieutechniek de aangewezen partij om met ons advies uw plannen werkelijkheid te laten worden. Waar dan ook!